add a link

Kara Kutu Dizi

کریں شامل تبصرہ
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Kara Kutu Dizisi 1.Bölüm izle, Kara Kutu Son Bölüm
Here's some stuff I remembered seeing:
Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Kerem Alışık
Türkiye, çapında efsanevi oyuncunun, efsanevi oğlu olan Kerem Alışık,
de Tekin, adlı cinayet masası amirliğini üstlenecektir. Yalnız onun tek sorunu mesleğine aşık olması ve o kadar bağlıdır ki emeklilik zamanı gelmesine rağmen, herkes bunu ailesi için gıt gına geçiniliyor ve maaşının azalcak olması dolayından işe devam ettiklerini söyleyip, dursalarda onun aslında hayat amaçı ve yaşama bahanesi kesinlikle işiydi. Dizimiz de büyük cinayet sırlarına inanılmaz akıl oyunlarıyla ve üstün düşünme zekasıyla beraber çözerken, kendisine inanılmaz derece de hayran bırakacaktır.
nin olayında ise her başarılı oyuncunun ayrı karakterlere bürünmüş olması, çok merak uyandırıcı.
Alışık, 5 Haziran 1960 yılında, İstanbul\'da, onun en büyük şansı oyuncu bir aileden ve zamanının en etkileyici filmlerine imza atan Sadri Alışık\'ın, oğlu olmasıydı. Bunu her ne kadar avantaj olarak görmeyip her zaman mesleğiyle ilgili yardımlar ve büyük emekler çercevesinde kendisi de oyuncu olmak istedi ve bir çok filmin yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlenmiştir. Kendisi
de canlandıracağı karakterinin senaryosunu okuduğun da aşık olmuş ve evet, Tekin tam bana göre bir karakter demiş.
Etiketler: Kara Kutu, Kara Kutu Dizisi, Kara Kutu izle, Kara Kutu Tekin Karakteri, Kerem Alışık Kimdir?, Oyuncular
Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Sema Atalay
Her büyük bir iş adamının arkasında bir kadın olduğu söylentileri gerçekten doğru olduğunun kanıtını bir kere daha göreceğiz.
de ünlü general Cevahir\'in, eşi olacak olan Şükran karakterini, Sema Atalay, canlandıracaktır. Cevahir\'in, üstüne öyle bir düşüyor ki eşinden çok annesi gibi fedakarlık yapsa da, Cevahir, herkese olduğu gibi onu da aşşağılarda görüp her zaman eziyet edercesine ve içinde ki sevgiyi de göstermeyip kötü davranmaktadır. Her şeye rağmen onsuz yapamıyacağını bilen Şükran, canı çok yansa da bir zaman sonra eline seçim hakkı doğacak kocasını mı, yoksa yaptığı kötülüklerin artık son bulmasını seçmesinde onu kaybetmeyi göze alabilecek mi, dersiniz?
de Şükran\'ın, bu davranışların altında da büyük bir gerçek yattığını ve onun sadece ismi nedeniyle çektiğini öğrenirken, büyük şaşkınlıklara uğrayacaksınız.
Sema Atalay, 25 şubat 1962 yılında, Ankara doğumludur. Asıl memleketi de Ankara olup, doğuma ve büyüme orada yaşamıştır. Aslında en büyük  hayali olan Antropoloji bölümünü bitirdikten sonra büyük bir araştırmacı olmaktı, yalnız zaman içinde idealleri değişerek oyuncu olma kararını verdi ve bu karardan asla pişman olmadığını her zaman belirtmişti.
Kara Kutu Sema Atalay Rol Aldığı Diziler ve Filmler!
Mahallenin Muhtarları ( Güzelliği ile inanılmaz şekil de 90 lı yıllarda izleyen nerdeyse bütün erkekleri kendisine büyülemiş ve adına büyük bir merak uyandırarak, ünlü olmuştur. )
Çarli ( 99 yılının fenomen çoçuk dizisi de başrol karakteriyle hala akıllarda yeri vardır. )
Kara Kutu Dizisi Sema Atalay Resimleri
Etiketler: Kara Kutu, Kara Kutu Dizisi, Kara Kutu izle, Kara Kutu Şükran karakteri, Oyuncular, Sema Atalay Kimdir?
Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Fatih Koyunoğlu
Fatih Koyunoğlu, rol teklifi geldiğin de ve karakterinin senaryosunu inceleyip ilk defa bu tarz bir karakteri canlandıracağını, duygularına resmen hayran olmuştur.
de kiralık katil olacak olan Macit\'e, yön verirken, haliyle bu zorlu karakter için epey bir çalışma yapmış ve professional destekler almıştır. Çünkü duygusuz bir karakteri canlandırmak belki de her oyuncu için en zorlarından birisi olsa gerek. Mimik vs. bunun için eğitim görenler bu tarz duygulu oyunlarda ise hiç birine gerek duymadıklarından dolayı biraz zorlanabiliyorlar. Yalnız Fatih Koyunoğlu, bunun zorluğuyla rahat başa çıkabilecek bir oyuncudur. Macit, Mehmet\'in, belki de en büyük kabusu olacaktır. Büyük isimler kendisinin de namının farkındadırlar, en pis işlerini belki de Macit\'e, yaptırdıklarından dolayı artık Mehmet, mevzusu da haliyle gün geçtikce kendilerinin ele verilmeleri de daha çok artıyordu. Bunun için
de Mehmet\'in, kiralık katili olacak olan karakter çok merak ediliyor.
Koyunoğlu, 1979 yılında, İstanbul\'da, gözlerini açtı. Daha eğitimini tam tamamlamadan oyuncu olmayı başarıp, bunu belki de nadir büyük potansiyeli olan oyunculardan görebiliriz, kendisi de onlardan birisi olduğu kuşkusuzdur. İstanbul Üniversite Devlet konservuatarından mezun olduktan sonra, kendini tamamiyle işine veren oyuncumuz bir çok dizi ve tiyatro da yer almıştır.
Kara Kutu Fatih Koyunoğlu Rol Aldığı Bazı oyunlar ve Diziler
Kalp Gözü (Kendisi bir öğretmenin aracılığı ile beraber kısa filmler de yer alarak oldukça büyük deneyimler elde etmiştir.)
Kara Kutu Dizisi Fatih Koyunoğlu Resimleri
Etiketler: Fatih Koyunoğlu Kimdir?, Kara Kutu, Kara Kutu Dizisi, Kara Kutu izle, Kara Kutu Macit Karakteri, Oyuncular
Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Gökhan Azlağ
Sempatik, yakışıklı ve bir o kadar da oyuncu beceriyle özgünleşmiş
\'i, oynayacaktır. Eminiz ki karaktere büyük uyum sağlarken, siması olarak da doğru bir oyuncu kararı verilmiştir. Daha öncesinden hep kötü karaktere bashettiğimiz ve dizimiz de o kadar çok kötü karakter olacak ki, iyiler resmen sınırlı sayıda olacağı için bunda heyecanı bir nebze de olsa da oldukça artıracaktır. Her ne kadar başarılı bir polis olup da, üstelik cinayet masasının da başarılı isimlerinden biridir. Buna rağmen hayatta şiddeti sevmez ve kesinlikle bir kavgaya girmez, her zaman zekasını konuşturur ve insanları öyle yenmeyi başarır. Günümüzde de bize örnek olabilecek temiz bir
Azlağ, 5 Nisan 1984 yılında, Ankara\'da, dünyaya gelmiştir. Onu ilk önce hatırlarsınız kesinlikle 2007- 2008 yılının efsanevi dizilerinden olan Köprü\'de, aldığı rolle beraber hem beyinlerimize kazınan, kalbimiz de yer eden aslında başarılı oyunculardan bir tanesidir. Yalnız Kurtlar vadisinde ki 1 sezon boyunca oynadığı karakter dışında tv ekranlarından uzak kalması gerçekten şaşırılacak bir durum olarak. Pana Film ekibi
de yeniden yüzü eskimeyen birisine yer vermesi gerçekten güzel bir şey.
Etiketler: Gökhan Azlağ Kimdir?, Kara Kutu, Kara Kutu Can karakteri, Kara Kutu Dizisi, Kara Kutu izle, Oyuncular
Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Zamire Kasapoğlu
Daha öncesinden Hazım Körmükçü\'nün, canlandıracağı Celal adlı karakterinden bashederken
de onun partner karakterini canlandıracak olan Zamire Kasapoğlu,
adlı karakteri oynayacaktır. Yasemin\'le, eski evli olmalarına rağmen hala ona platonik olarak aşık olsa da Celal\'ın, onu artık sevmediğinin farkında olsa bile yine de onun kalbini tekrar kazanmak için elinden gelen çabayı gösterecektir. İkili her ne kadar olgun bir davranış sergileyip ilişkileri ardından arkadaş kalabilseler de bir gözünün kendisinde olduğunu farkeden Celal\'ı, zor zamanlar bekleyecektir.
de iki çiftin komik diyaloglarına şahit olurken, aslında ikisinin de içinde birbirlerinden gizlediği büyük bir sır vardı, acaba bu sır ne olacakken yolları aynı sır içinde kesişirken, büyük şaşkınlığa uğrayacaklardır.
Kasapoğlu, 14 Eylül 1982 yılında, Malatya doğumludur.  Kendisi her ne kadar tiyatro adına başarılı bir oyuncu olsa da genelde seslendirme sanatçısı olmuş ve günümüze kadar gelen önemli filmlerin ses sanatçılığını yapmıştır.  Eğitim aşamasında ise iki kez üniversite bitiren oyuncumuz, anlaşılan eğitimine önem veren insanlardandır.
le beraber uzun süre ara verdiği dizi sektörüne geri dönerken, mesleğini tekrar yansıtabileceği için eminiz ki çok mutludur.
Etiketler: Kara Kutu, Kara Kutu Dizisi, Kara Kutu izle, Kara Kutu Yasemin, Oyuncular, Zamire Kasapoğlu Kimdir?
Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Mehmet Ali Kaptanlar
Köklü ve eski toprak diye nitelendirebileceğimiz bir oyuncu kadromuza katılıyor. Mehmet Ali Kaptanlar,
de kötü karaktere yön verirken Cevahir karakterini canlandıracaktır.  Kendisi Türkiye\'nin, önde gelen ve sözü geçen eski generalidir. Gayri meşru yürüttüğü, gizli anlaşmalar ve daha ötesine imza atarak büyük bir zenginlik kazanmıştır. Başka masum insanların omuzuna yük yükleyerek, onları sömüren birisi olurken Mehmet\'in, hayatını çalmasında onunda büyük bir katkısı vardır. Hatta en büyüklerinden birisi olup, her emiri kendi ağzından çıktığını belirtmek istiyoruz. Kısa bir zamanda büyük ve güçlü bir insan olarak tanısakda aralarında ki meseleden Mehmet\'in, haberi olması uzun zamanlar alacaktır. Yalnız
de onu tehdit olarak görse de, hafızasını tekrar kazanamıyacağı doktorlar tarafından rapor edilse de, elde edilen mucize sonucunda kendi emiri altında zor anlar yaşayacaktı!
Cevahir karakterini, canlandıracak olan Ali Kaptanlar, belki de bu karakteri en çok kaldıracak isimlerden bir tanesiydi. Kendisi dizi içinde bir çok oyuncuya da örnek olabileceğini düşünüyoruz. Kaptanlar, 1959 yılında, Ankara\'da, dünyaya geldi. 80 lı yılların başarılı devlet tiyatrocu görevcilerinden birisi olsa da ozman ki sektöre bağlı olarak pek gelişmemesine rağmen yine de içinde ki sanat aşkına engel olamadığı için uzun yıllar boyunca emek vermiştir.
Kara Kutu Mehmet Ali Kaptanlar Yer Aldığı Bazı Diziler
Kendisi de oynadığı rolleri baz alarak, ağır karakterlerin aranan isimlerinden birtanesidir.
Kara Kutu Dizisi Mehmet Ali Kaptanlar Resimleri!
Etiketler: Kara Kutu, Kara Kutu Cevahir, Kara Kutu Dizisi, Kara Kutu izle, Mehmet Ali Kaptanlar Kimdir?, Oyuncular
Kara Kutu, Kara Kutu Dizisi, Kara Kutu izle, Kara Kutu Son Bölüm, Kara Kutu Bölüm Fragmanı
Kara Kutu şimdikten sosyal medya da büyük ilgi gören ve Kanal'D, bilgileri sunarak artık sırlarına bir son verdiği dizimizin tanıtım ...
Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olacağını daha önceden söylediğimiz Kara Kutu kalite kokan bir kadrosuyla belki de en büyük özelliklerin...
Ekranlara bomba gibi fragmanı düştükten sonra Kara Kutu 1.Bölüm ile Kanal D'de,ekranlara geleceği zaman büyük bir sabırsızlıkla bekle...
Adı Yok olan yayımlanan Pana filmi yapımı ve haberi sürekli olarak yayılmasına rağmen adını değiştirme kararı alan yapımcılarımız Kara Kut...
Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Sadi Celil Cengiz
Belki dizimizin tam olarak oyuncu kadrosu belli olduktan sonra yer alan en çok şaşırtan isimlerden birisi olan Sadi Cengiz, Kara Kutu Dizisi...
Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Sümeyra Koç
Birden bire üne kavuşan ve artık tanınan bir yüz konumuna gelen Sümeyra Koç , Kara Kutu Dizisi de Zeynep karakteri ne can verecektir. Ana b...
Kara Kutu : Kara Kutu izle | Kara Kutu Dizisi
Kara Kutu fan sitemiz tamamiyle dizi ile ilgili haberler yayınlamaktadır. Telif haklarına saygılı olup, bölüm yayımlanmaz. Herhangi şikayet veyahutta itiraz için lütfen mail atınız. 1 Hafta süre ile incelenip geri dönüş yapılarak, gerekli işlemler yapılacaktır. İletişim : blogsahibi1985@gmail.com
read more
save

0 comments